Gode råd

Vi håber, at du bliver glad for dit HomeMobil abonnement. For at sikre dig den mest optimale oplevelse af HomeMobil, vil vi give dig nogle gode råd.

Penge på din HomeMobil konto
Det vil være en god idé at sætte et ekstra beløb ind på din konto, da indholdstakserede sms’er til f.eks. konkurrencer og afstemninger, køb af varer via mobiltelefonen og brug i udlandet ikke er inkl. i dit abonnement. Hvis du kommer til at bruge disse, vil din konto komme i minus og du risikerer, at få lukket dit abonnement.

Brug af mobiltelefon i udlandet
Du skal være opmærksom på, at brug af mobiltelefon i udlandet kan blive meget dyrt, hvis man ikke tager sine forhåndsregler.

Her er nogle gode råd til dig, hvis du tager din mobiltelefon med på ferie.  

  • Husk at afmelde automatiske opdateringer som f.eks. vejr- udsigter og aktiekurser, som du evt. har tilmeldt dig.
  • Data i udlandet kan meget hurtigt løbe op i pris, i nogle lande koster det 95 kr. pr. MB.
  • Informer børnene om, at de skal være varsomme med brug af telefonen i udlandet, da sms'er fra udlandet også kan være dyre.
  • Få folk til at ringe til dig, da de kun vil betale alm. dansk takst, og din pris for at modtage opkald vil være billigere end at foretage opkald.

Brug af mobilt bredbånd i udlandet
Fordi du betaler pr. MB du bruger, kan det blive meget dyrt at tage din bærbare pc med til udlandet. Benytter du mobilt bredbånd, vil din pc-software gøre dig opmærksom på, at du er på et andet netværk end TDC's. Flere udenlandske netværk tilbyder Turbo 3G, som giver adgang til høje hastigheder, og derfor kan du hurtigt komme til at downloade mange MB og få en høj regning.

Kundelogin

Information
Login
Vis
 
Glemt log ind
 
 
 
 
 
TDC Erhverv